Parfümök
Kosár
0 árucikk

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az Arvum Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az rvum Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Arvum Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.hoditas.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A Hódítás.hu website üzemeltetője - az Arvum Média és Tanácsadó Kft. - tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

A Hódítás.hu  weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Website-unk tartalmához ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak.
Honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak - ám ezen adatokat kizárólag forgalom analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából. Az IP-címeket semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.

Website-unkon az érdeklődő látogatók önkéntesen íratkozhatnak fel a Hódítás.hu hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és email címének megadását kérjük. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt a linket, melyen keresztül a hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható.

A webáruházban történt megrendelésekre a következők vonatkoznak: Az adatok megadása önkéntes, ellenben a termékek kiküldéséhez elengedhetetlen. A látogató által megadott adatokhoz csak azon munkatársaink férhetnek hozzá, akik a programmal illetve a termékek kiküldésével közvetlenül foglalkoznak, az adatokat külső személy nem kaphatja meg.

Az adatkezelési szabályzat elfogadása feltétele a regisztrációnak.

SZABÁLYZAT

1. A megadott személyes adatok tárolása a felhasználó azonosítását szolgálja, mely révén lehetővé válik a honlap által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások teljes körű kihasználása, igénybevétele.

2. Az  adatszolgáltatás önkéntes, a valóságnak való megfelelését a regisztráló elismeri.

3. A regisztrált adatokat módosítani belépés után a "Beállításaim" linkre kattintva , töröltetni az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mailcímre írva lehet. A személyes információkat az utolsó bejelentkezéstől számított 6. hónapig tároljuk.

4. Az adatok kezelését, feldolgozását az Arvum Kft. (2611 Felsőpetény, Bányatelep 1 Hrsz.: 042/3., képviselő: Somogyi Máté 30 295 41 09), az 1992. évi LXIII. törvény alapján végzi és garantálja, hogy a személyes adatokat csak az 1. pontban megfogalmazott célra használja fel, azokat nyilvánosságra nem hozza, illetve e tevékenysége során olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amely védi az adatbázist az illetéktelen hozzáféréstől.
Az adatok átadására csak - a fentebb megjelölt célból a honlap mindenkori tulajdonosának, üzemeltetőjének részére - akkor kerülhet sor, ha a jelenlegi adatkezelő meggyőződött arról, hogy az adatvédelem tekintetében a jogszabályi rendelkezések maradéktalan betartásra kerülnek.
Az adatátadásról, jelen szabályzat vonatkozó adatainak módosításával adunk tájékoztatást.

5. Bármely idevonatkozó információ kérhető az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen, vagy a 4. pontban megjelölt adatkezelőnél.

(Hatályos: 2008. június 12. óta)